El Natural Capital Summit és una conferència organitzada per Ecoacsa Reserva de la Biodiversitat, en col·laboració amb Fundació CONAMA i Fundació Global Nature, que tindrà lloc a Madrid els propers 5 i 6 d’octubre. Està enfocada a impulsar el reconeixement per part de les empreses i de la societat de l’important paper que juga el capital natural en l’economia i en les nostres vides.

Els membres del COAMB que estigueu interessats, podeu gaudir d’un 25% de descompte en la inscripció a l’esdeveniment. Per aconseguir el teu descompte, contacta’ns a través del 93 304 21 09 o escrivint a coamb@coamb.cat.

Objectius del Natural Capital Summit

  • Donar a conèixer el concepte de capital natural, com a concepte de base de l’economia circular i clau per a l’avanç cap a un creixement sostenible.
  • Mostrar exemples del que altres organitzacions internacionals estan duent a terme en línia amb la gestió adequada dels recursos naturals per a un creixement sostenible.
  • Donar a conèixer el Natural Capital Protocol, iniciativa que persegueix facilitar a les empreses un marc normalitzat per ajudar-les a integrar el capital natural en els seus processos de decisions amb la finalitat d’avançar cap a un desenvolupament sostenible.
  • Afavorir l’intercanvi d’experiències entre les empreses per a la integració del capital natural en les organitzacions.