Des de la Fundació Conama ja estan preparant el proper Congrés Nacional del Medi Ambient, Conama2018, previst del 26 al 29 de novembre de 2018. L’objectiu és generar una trobada participativa en totes les seves fases, inclosa aquesta etapa inicial en la qual volen identificar quins són els temes que més interessen al món professional i que poden ser més útils per al sector ambiental.

En aquest sentit han habilitat un  formulari per poder enviar propostes de forma directa fins el 31 de gener de 2018. És una consulta oberta a tot el públic fent servir les xarxes socials (#IdeasConama2018) i Internet, per recollir les propostes de tots els professionals i ciutadans que ho desitgin.

Amb aquestes aportacions es vol donar visibilitat a les qüestions ambientals més candents i novedoses, per generar un Conama atractiu en el contingut i participatiu en la seva confecció. Des de la organització afirmen que “som conscients de la complexitat de donar cabuda a totes les temàtiques i per això volem saber quines són les que més es demanden per dissenyar un programa d’activitats el més útil i interessant per al sector”.