6 març, 2015

L’Observatori de Seguretat Alimentària i Anàlisi de la Cadena de Valor de la Fundació Fòrum Agrari, en col·laboració amb el Projecte Europeu “Erasmus + for the Organica Sector (EPOS)” organitza el cicle “La Producció Ecològica: Què sabem i què hauríem de saber“, que té com a objectiu realitzar una anàlisi profunda d’aquest important sector productiu.

La primera de les jornades del cicle va tenir lloc el passat 18 de febrer, i la última se celebrarà a l’abril. En les diferents jornades es tracten temes com la producció ecològica en el context de la nova PAC o les tecnologies actuals i necessàries de la protecció vegetal.

Durant la primera jornada es va analitzar la producció ecològica en el context de la PAC, i es van exposar els nombrosos canvis legislatius als que està subjecta la producció ecològica. També, es va informar del gran recolzament amb què compta la producció ecològica en el marc europeu.

La segona jornada, celebrada aquest dimecres 4 de març, va servir per analitzar els aspectes regulatoris dels productes fitosanitaris i la seva connexió amb l’agricultura ecològica. També, per debatre entorn la tecnologia de protecció de cultius.