Entre el 26 de maig i el 5 de juny de 2018 es podrà participar en centenars d’activitats a la natura i per la natura arreu de Catalunya. La Setmana destaca per la gran quantitat i diversitat d’organitzacions implicades en aquestes activitats. Enguany més de 220 organitzacions participen, entre les quals es troben: entitats ambientals, ajuntaments, consorcis, empreses, universitats i escoles.

A la Setmana hi trobem actes per divertir-se, per deixar-se sorprendre per la natura i per aprendre. Un sentiment i un missatge que recullen els padrins i padrines de la Setmana. L’Ada Parellada, la Pilarín Bayes,en Francesc Mauri, Els Amics de les Arts i l’Albert Bosch, ens expliquen en els vídeos promocionals quin és el seu vincle amb la natura i perquè cada persona pot ser part activa en la conservació del patrimoni natural.

En quin tipus d’activitats es pot participar?
Les activitats de la Setmana de la Natura són molt diverses i per a tots els públics. Les podeu consultar totes al mapa del portal www.setmananatura.cat. També les podeu consultar agrupades per categories: voluntariat ambiental, sortides i visites guiades, tallers, conferències, cursos, etc.