27 gener, 2015

Del 29 de gener al 25 d’abril a l’edifici de Disseny Hub Barcelona, tindrà lloc l’exposició ‘Metròpolis Barcelona’, a través de la qual es vol mostrar el territori metropolità de Barcelona projectat des de tres perspectives: el passat, el present i el futur. Els col·legiats podeu sol·licitar visites guiades a l’exposició.

L’exposició mostra quina és la situació actual de la Barcelona metropolitana, tractant d’entendre-la com el resultat de la seva transformació urbana en els darrers 40 anys sobre el Pla General Metropolità (PGM) de 1976. En aquest període, el planejament ha consolidat un territori urbanitzat que pot ser explicat com una metròpolis de ciutats diferents que mantenen un caràcter propi, però que comparteixen molts elements i interessos comuns.

Així mateix, un cop explicat el present com a resultat de les transformacions del passat, l’exposició projectarà la galeria d’oportunitats del futur de la ciutat metropolitana, de cara a la redacció del nou Pla Urbanístic Metropolità – PDU.

Si esteu interessats a realitzar una visita guiada, poseu-vos en contacte amb el Col·legi a través de l’adreça coamb@coamb.cat.