28 juny, 2019

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha convocat 200.000 euros en ajuts per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus (PxR) municipals a ens locals, entitats sense ànim de lucre i universitats, per contribuir a assolir una gestió més sostenible i un estalvi de recursos naturals, i alhora donar compliment als objectius establerts a la normativa vigent.

120.000 euros es destinaran a finançar ens locals, per desenvolupar actuacions centrades en el foment de la planificació d’actuacions de prevenció de residus municipals i la seva implantació, així com el desenvolupament d’activitats de PxR. En concret, es podran elaborar plans locals de prevenció; donar suport a actuacions contra el malbaratament alimentari; fomentar la reutilització d’objectes; i impulsar el desenvolupament d’activitats de preparació per a la reutilització de residus.

L’agència atorgarà 80.000 euros a entitats sense ànim de lucre i universitats  per a projectes de prevenció del malbaratament alimentari i el foment de la reutilització d’objectes.

Tota la informació al web de l’ARC