Píndola Mobilitat Sostenible Barcelona Activa
11 novembre, 2020

Què entenem per Mobilitat Sostenible? La mobilitat és una de les necessitats bàsiques més importants per les persones però els models de transport basats en l’ús dels combustibles fòssils generen un contundent impacte ambiental, tant en l’àmbit local com en el global. Per aquest motiu, l’aposta de les ciutats per models i sistemes més sostenibles de transport cada cop guanya més presència.

Aquesta píndola informativa organitzada per Barcelona Activa i l’Escola de Formació del COAMB respondrà, el proper 15 de desembre a les 10:00, preguntes i dubtes habituals sobre mobilitat sostenible, a la vegada que projectarà una mirada de futur sobre el tema. La inscripció és gratuïta a través del següent enllaç a partir del 15 de novembre, amb places limitades.

Amb aquesta píndola formativa us facilitarem una visió general dels reptes de la mobilitat i entendrem millor les estratègies per avançar cap a una mobilitat més sostenible. Al llarg de la sessió, complementant els aspectes teòrics, s’explicaran experiències i exemples reals. Pots consultar més detalls al cartell informatiu.