Agroecologia

L’agroecologia ha sorgit en les últimes dècades com un enfocament alternatiu als sistemes globalitzats de producció i distribució agroalimentària, amb l’objectiu d’augmentar la sostenibilitat dels sistemes agroalimentaris des d’una perspectiva ecològica, social i econòmica. La inscripció al curs és gratuïta gràcies a la col·laboració amb Barcelona Activa.

En harmonia amb els eixos de treball de la Capitalitat Mundial per a l’Alimentació Sostenible 2021 de la ciutat de Barcelona, amb aquest curs de 6 hores lectives s’adquiriran els coneixements bàsics sobre agroecologia i la sobirania alimentària, tant en l’àmbit teòric com pràctic, en particular el seu paper en la conservació de l’agrobiodiversitat i la cultura agrària local i les xarxes alimentàries alternatives. Les 6 hores de formació estaran repartides en dos sessions de 3 hores (de 10h a 13h) els dies dilluns 30 de novembre i dimarts 1 de desembre.

Amb el format d’aula virtual, podreu assistir en directe a les sessions dels ponents en format videoconferència. També podràs visualitzar els vídeos de cada sessió posteriorment. Les ponents de la formació són Laura Calvet, Dra en Ciències Ambientals especialitzada en coneixement agroecològic tradicional i conservació de l’agrobiodiversitat, i Marina di Masso, Dra en Sociologia, investigadora en sobirania alimentària i perspectives d’economia crítica.

Pots consultar més informació al cartell del curs. Cal inscripció prèvia al següent enllaç per participar. Places limitades.