10 febrer, 2015

El darrer 5 de febrer vam assistir a la presentació del nou Pla 2015 de Medi Ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat, elaborat per la Direcció General de Polítiques Ambientals amb la col·laboració d’ACECMA i ASINCA i el debat, on vam participar alguns membres del COAMB.

L’acte es va celebrar a la seu d’ACCIÓ, a Barcelona, davant d’empreses i professionals del sector. El Pla ofereix una cartera de serveis especialitzats per a les empreses, com ara un sistema d’avís de licitacions, la informació periòdica de convocatòries, un servei de cerca de partners, actes de visibilitat a les institucions multilaterals a través dels Centres de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Brussel·les i Washington, o una bossa d’hores d’assessorament individualitzat per a l’elaboració de propostes.

El punt de més interès de la jornada va ser la presentació del nou Directori de les consultories i les enginyeries ambientals, enfocat a afavorir la visibilitat del sector. Ara per ara, al Directori s’hi recullen 123 empreses de diferents àmbits del sector ambiental: aigua; biodiversitat; canvi climàtic; energia; planificació i avaluació ambiental; producció i consum sostenible; residus; atmosfera; comunicació i educació ambiental, etc. Podeu consultar, descarregar o sol·licitar l’alta o modificació de dades de la vostra empresa en aquest enllaç.