4 abril, 2022

La sisena edició de la Jornada de Transferència de Bones Pràctiques de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat, celebrada el passat dijous dia 31 de març, ha posat de manifest que creix l’interès per compartir bones pràctiques en els diversos vectors de la responsabilitat social i sobretot per vincular l’enfocament d’RSE a l’estratègia corporativa i al propòsit empresarial.

Les empreses participants, cada vegada més nombroses, han fet d’aquest espai un moment de coneixement compartit i d’intercanvi d’experiències. La jornada s’ha composat de dues parts, una sessió plenària matinal i una marató de tallers debat sobre bones pràctiques en RSE cada hora en punt durant tot el dia.

La presidenta del COAMB, Lorena Vela, va presentar un d’aquests tallers debat. En concret, en el que va participar el líder de “m2 construït m2 restaurat” Marcel Compte, que ha afirmat que el projecte neix des del convenciment d’Omplim que cal reduir les emissions de CO2 i compensar-les i això els porta a aliar-se amb entitats per dur a terme aquest ambiciós objectiu i aspirar a anar-lo replicant en altres territoris on operen.

Tota la informació al web de Respon.cat