28 gener, 2015

El Col·legi d’Economistes de Catalunya, la Universitat de Vic i l’Institut Català de l’Economia Verda organitzen la segona edició del Postgrau en Economia Verda. Els membres del COAMB podeu cursar aquest programa amb un preu especial, demana’ns informació!

El postgrau pretén proporcionar una formació bàsica dirigida a professionals, responsables i tècnics del sector públic i del sector privat sobre el món de l’economia verda; donar a conèixer les potencialitats i les oportunitats econòmiques, empresarials i tecnològiques que ofereix la sostenibilitat; facilitar els coneixements sectorials i tècnics, així com les eines i recursos necessaris per a la gestió pública i privada en l’àmbit de l’economia verda (disseny d’estratègia, procés de presa de decisions, minimització de costos i impacte…) i aprendre de les experiències pràctiques i dels casos aplicats.

El postgrau s’impartirà del 4 de març de 2015 al 16 de març de 2016, els dimecres en horari de 17 a 20 hores. Pots consultar tota la informació sobre el programa en el següent enllaç. I recorda, els col·legiats i col·legiades teniu descompte, contacta’ns i t’informarem!