6 maig, 2020

En el marc del projecte RESCITIES “L’ecologia política de la resiliència urbana als fenòmens hidro-climàtics a Espanya” iniciat el 2019 i finançat per l’Agència Estatal de Recerca, s’ha elaborat un recull d’accions i projectes que col·lectius com associacions, moviments socials o entitats d’economia social de les ciutats de Sevilla i Barcelona estan portant a terme per fer front a tres riscos hidro-climàtics que es poden veure amplificats pel canvi climàtic: onades de calor, inundacions i sequeres.

A més del grup de recerca, TURBA, que coordina el projecte, hi col·labora personal investigador de la Universidad de Sevilla (US), la Universidad Pablo Olavide (UPO), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). En l’equip investigador hi ha la Isabel Ruíz, l’Hug March i el Francesc Baró, ambientòlegs i membres del COAMB.

El COAMB va col·laborar amb la iniciativa demanant participació als membres perquè proposessin entitats o iniciatives de promoció de resiliència a la ciutat de Barcelona.

Més informació