22 gener, 2018

La Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, ha reconegut a Sant Boi de Llobregat, Mollet del Vallès i Esplugues de Llobregat com tres de les ciutats a Espanya que més actuacions estan duent a terme a favor de la  sostenibilitat i el medi ambient. Sant Boi ha estat reconeguda com la ciutat més sostenible, Mollet com la millor ciutat espanyola en eficiència energètica, i Esplugues per la seva tasca en educació ambiental.

En referència Sant Boi, el guardó la reconeix en la categoria principal com la ciutat més sostenible per la seva aposta global per la sostenibilitat, especialment concretada en el projecte “R que R sostenible”.

Pel que fa a Mollet, es reconeix la seva tasca en la gestió energètica i l’estalvi en l’enllumenat públic, l’eficiència energètica en els edificis municipals, les energies renovables i els indicadors de gestió energètica.

I quant a Esplugues, ha estat reconeguda pel Programa d’activitats educatives complementàries de l’àmbit de l’Educació ambiental que es realitza a la ciutat des de fa més de dues dècades per ser referents en aquest apartat pedagògic.

En aquest enllaç pots consultar el llistat complet de guanyadors.