17 novembre, 2021

El proper 27 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc una manifestació virtual organitzada per la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, de la qual formem part, per FIDEM i per dones COEINF. Aquesta iniciativa, a la qual s’han afegit  dones de tots els àmbits de Catalunya, pretén ser un clam multitudinari per denunciar  el règim destructor que atenta contra els drets humans dels afganesos i afganeses.

La inscripció es va obrir via web el 15 de novembre de  2021. Cada  inscripció  donarà presència anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual, amb l’objectiu d’omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona.

D’altra banda, tothom que ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. Es prega que les aportacions siguin a partir de 5€. Els donatius  es recaptaran durant el període d’inscripció, durant la manifestació i fins al tancament de la web. La web estarà operativa des del 15 de novembre fins al 24 de desembre. La recaptació dels donatius s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna als que ja han fugit i  ajudar–los  a refer les seves vides.

Podreu trobar tota la informació així com el programa de l’Acte central del 27 de novembre en aquesta pàgina webhttps://critvirtual.com.