15 juny, 2020

Opcions, cooperativa sense ànim de lucre que impulsa el consum responsable, llença una campanya de suport a les persones i col·lectius més vulnerables que apuntala, al mateix temps, dos sectors d’importància cabdal pel futur: la pagesia agroecològica del país i els projectes de foment del consum responsable i l’Economia Social i Solidària.

Davant la greu crisi sanitària i els anuncis d’una crisi econòmica potencialment devastadora, Opcions ha fet una aposta col·lectiva i ha publicat #TotesATaula, una campanya per desplegar la solidaritat i no deixar ningú enrere. #TotesATaula és una campanya de suport a les persones més vulnerables que reforça, al mateix temps, dos sectors d’importància cabdal pel futur: d’una banda, la pagesia agroecològica del país i, d’una altra, els projectes de foment del consum responsable i de l’Economia Social i Solidària.

Durant l’estat d’alarma, Opcions està aportant el 80% de les noves altes de sòcies, els augments de quotes i els donatius que reben a un fons solidari destinat a comprar productes de la pagesia local i agroecològica per distribuir-los entre els col·lectius més vulnerables. Pots fer el teu donatiu o alta amb el codi #ATaulaCOAMB.