16 novembre, 2015

La preocupació comuna per la lluita contra el canvi climàtic ha dut a un grup de persones a títol individual, entitats socials i ecologistes d’orígens diferents a crear el Moviment per la Justícia Climàtica (MJC). Aquesta xarxa ciutadana, que pretén estendre’s arreu de tot el territori català, neix amb l’objectiu de presentar alternatives viables al model socioeconòmic actual i pressionar els governs i representants perquè prenguin mesures radicals i necessàries per fer front a aquest greu problema ambiental.

En el context d’una mobilització global prèvia a l’inici de la COP21, el Moviment per la Justícia Climàtica està organitzant una Marxa Mundial pel Clima amb l’objectiu de visibilitzar un nombre de persones cada cop més gran preocupades i disposades a ser proactives en la seva acció contra el canvi climàtic.

La Marxa, que tindrà un caràcter pacífic, lúdic, artístic, musical i en to positiu, tindrà lloc el proper 29 de novembre a Barcelona, a les 11:30 hores, i començarà a la Plaça de la Catedral.