24 maig, 2019

Del 12 al 13 de juny torna Bizbarcelona by Barcelona Activa amb activitats i propostes que visualitzen la innovació, l’actitud i el coneixement necessaris per a generar més activitat econòmica. Les persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms que conformen l’ecosistema empresarial de la ciutat trobaran en l’esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona respostes i inspiració per crear o fer créixer un negoci, així com una variada oferta de recursos públics i privats al seu abast.

A través de l’Associació Intercol·legial, de la qual el COAMB forma part activa, hem accedit a aquest acord per oferir als nostres membres 30 entrades sense cost. Si vols assistir-hi, escriu-nos a coamb@coamb.cat amb l’assumpte ‘BizBarcelona 2019’ i et farem arribar el codi i les instruccions per registrar-te a l’esdeveniment.

En el marc del mateix Saló, el nostre Col·legi, a través de l’Associació Intercol·legial, celebrarà el 12 de juny, de 10 a 15 hores, un Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Les persones col·legiades  tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses de diferents sectors i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats. Es generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos i un llistat detallat dels participants amb identificació personal. La data límit per inscriure’t al networking és el 7 de juny. Pots reservar la teva plaça fent click aquí.