Agenda

Lliurament 6ens Premis Ciències Ambientals

L’acte s’iniciarà a les 18:30 hores amb la conferència “Els 14 Vuitmils Catalans. Tancant el Cercle” a càrrec de l’alpinista català Ferran Latorre, que compartirà amb nosaltres la seva dilatada experiència com a amant de la muntanya. En especial, ens parlarà del repte que ha ocupat els seus darrers anys (convertir-se en el primer català en assolir els 14 cims més alts del planeta sense oxigen) i els valors que vol fer presents en les seves expedicions i en la comunicació de la seva feina a través dels diferents mitjans i dels documentals que crea, valors com ara la sostenibilitat, la superació i esforç personal, o la conducta ètica.

Ja a les 19:30, per fi desvetllarem els projectes guanyadors i lliurarem els trofeus impresos en 3D amb criteris de sostenibilitat a l’Ateneu de Fabricació Digital de la Fàbrica del Sol de l’Ajuntament de Barcelona. En finalitzar l’acte, s’oferirà als assistents una copa de cava.

Data: 14/12/2017
Hora: 18.30 a 20.30h.

Lloc: Ateneu Barcelonès

Organitza: COAMB i ACCA

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Actes


Sopar de Nadal COAMB

Com ja és costum, no podem acabar l’any sense una reunió distesa dels membres del Col·legi per celebrar les festes! Enguany, el sopar de Nadal tindrà lloc el dia 14 de desembre al restaurant de l’Ateneu Barcelonès. 

Reserva la teva plaça aquí.

Data: 14/12/2017
Hora: 20.30h.

Lloc: Ateneu Barcelonès

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Actes


Fòrum d’Educació Ambiental.cat

El Fòrum d’EA.Cat és l’espai on els diferents agents implicats generen presentacions de projectes i programes, alhora que debats conceptuals, metodològics i professionals, establint també nous espais de col·laboració i participació per copsar i millorar l’estat de l’educació ambiental a Catalunya.

Data: 15/12/2017 fins al 16/12/2017

Lloc: Barcelona

Organitza: SCEA

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Fòrum


Curs ONLINE Introducció ambientalització esdeveniments

Us proposem una nova edició d’aquesta formació introductòria a l’ambientalització d’esdeveniments.

Data: 15/01/2018

Lloc: Online

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Curs ONLINE ISO 20121 Sostenibilitat esdeveniments

Amb aquesta formació online, us facilitem tots els continguts d’interès per a aquelles organitzacions que gestionen esdeveniments o subministren productes i serveis als mateixos.

Data: 01/02/2018

Lloc: Online

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs