Agenda

Sessió online per resoldre dubtes sobre el possible servei de pla de pensions per a autònoms/es

A causa d’un canvi legislatiu, els plans de pensions individuals per a autònoms/es només permeten una aportació de 1.500€ anuals en lloc dels 8.500€ que es podia abans del canvi. Tot i això, aquest canvi legal obre una nova possibilitat que abans no existia, subscriure un pla de pensions de treball. Tot i així, per subscriure aquests plans i fer aportacions al pla, caldrà que les persones autònomes tinguin una entitat paraigua com ho és un col·legi professional, entre d’altres.

Des del COAMB us preguntem si tindríeu interès que oferíssim aquest servei i la resposta va ser positiva. Per això vam organitzar una sessió gratuïta el proper dimarts 31 de gener a les 13 hores per resoldre dubtes.

Data: 31/01/2023
Hora: 1pm

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Nou curs online de gestió d’incendis forestals

Des del COAMB et proposem, per al proper mes de febrer, una formació per a conèixer les mesures de prevenció d’incendis forestals.

Es tracta d’un curs online de 6 sessions, els dimarts i dijous de 10:00 a 12:00 que començarà el 2 de febrer. Aquest curs es dona en el context d’emergència climàtica en el que ens trobem i tractarà tant la prevenció com els efectes del foc sobre els ecosistemes i la seva gestió posterior.

Data: 02/02/2023

Lloc: on-line

Organitza: COAMB

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Curs


Jornada: ‘Els Municipis davant la transició energètica: una aposta decidida i ferma’

El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia, i Carles Caballero, regidor de Terrassa i president de l’AMEP (Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública), es complauen a convidar-vos a la jornada Els Municipis davant la transició energètica: una aposta decidida i ferma. L’acte tindrà lloc el dia 10 de febrer de les 9.30 h a les 14 h a l’auditori de la Universitat  Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138. Barcelona).   

Data: 10/02/2023

Lloc: Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (Carrer Roc Boronat, 138. Barcelona)

Organitza: Ajuntament de Barcelona

Categoría de l’esdeveniment: Jornades


FECS (Fira de l’Energia i de la Construcció Sostenible) 2023

Els dies 16, 17 i 18 de febrer se celebrarà la segona edició de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenibles, FECS, on es reunirà el teixit empresarial dels sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció.

La creixent inquietud i interès per promoure l’aprofitament d’energies renovables, i la seva implicació en la construcció i rehabilitació d’edificis, ha impulsat aquesta fira que pretén reunir a participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

L’objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables, així com la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles, entenent que la manera com construïm va lligada als requeriments energètics de les edificacions i per tant al disseny de les instal·lacions de producció d’energia sostenible, d’aquesta manera es fomenta la construcció i instal·lacions d’edificis que siguin el màxim d’eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Data: 18/02/2023

Lloc: Edifici El Sucre, 2a planta. Plaça 1 d'octubre 08500, Vic

Organitza: Ajuntament de Vic

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Fira