Agenda

La mobilitat elèctrica a debat

El pròxim 10 de maig, l’Auditori de la Casa SEAT acollirà la jornada ‘La mobilitat elèctrica a debat: Reptes i oportunitats de la mobilitat del futur a Catalunya’ que està organitzada pel Grup de treball de Mobilitat Elèctrica del CEEC i que compta amb el suport de SEAT, el Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC), Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i la Sociedad de Técnicos de Automoción.

Durant la sessió, que tindrà lloc de 10:30h a 13h, parlarem del moment en què es troba el desplegament del vehicle elèctric, debatrem sobre el futur de la mobilitat sostenible a Catalunya, i per últim el GT de Mobilitat Elèctrica del CEEC presentarà la iniciativa d’impuls per a la mobilitat elèctrica a Catalunya.

La jornada està estructurada en tres parts principals: una ponència al voltant de l’experiència europea en l’àmbit de l’electromobilitat, una taula rodona posterior sobre els reptes i oportunitats que ofereix aquest àmbit, i, per últim, la presentació per part del grup de treball del clúster. En la jornada destaca la presència entre d’altres del Secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Marc Sanglas,  i el Manager de Relacions Institucionals i e-Mobility de SEAT, Ramon Calderon.

Data: 25/04/2023

Lloc: Casa SEAT

Organitza: SEAT, Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC), Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i la Sociedad de Técnicos de Automoción.

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Debat


Nit de l’Eficiència 2023 – entrega de premis EmErgEnt

S’acosta la 10a edició de la Nit de l’Eficiència i amb ella la 5a edició dels Premis EmErgEnt!

Des de la CEEC ja han obert el termini per a presentar candidatures als premis, els guanyadors dels quals es donaran a conèixer durant l’acte de celebració de la Nit el pròxim 8 de Juny.

Els Premis EmErgEnt estan adreçats a emprenedors i/o start-ups que desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya.

Data: 08/06/2023

Lloc:

Organitza: Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC)

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Festival


16è Congrés Internacional de Bioenergia

Els dies 3 i 4 d’octubre, a Valladolid, se celebrarà el 16è Congrés Internacional de Bioenergia, paral·lelament al III Saló del Gas Renovable.

Es tractaran de forma realista tots els aspectes del sector del biogàs i biometà necessaris perquè els professionals interessats d’entitats inversors, enginyeries, gestores de residus, consultories, administracions públiques, etc. puguin abordar amb més seguretat i informació els seus projectes i responsabilitats.

Data: 03/10/2023

Lloc: Valladolid

Organitza: AEBIOM-AEBIG

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Congrés