La mobilitat elèctrica a debat

El pròxim 10 de maig, l’Auditori de la Casa SEAT acollirà la jornada ‘La mobilitat elèctrica a debat: Reptes i oportunitats de la mobilitat del futur a Catalunya’ que està organitzada pel Grup de treball de Mobilitat Elèctrica del CEEC i que compta amb el suport de SEAT, el Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC), Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i la Sociedad de Técnicos de Automoción.

Durant la sessió, que tindrà lloc de 10:30h a 13h, parlarem del moment en què es troba el desplegament del vehicle elèctric, debatrem sobre el futur de la mobilitat sostenible a Catalunya, i per últim el GT de Mobilitat Elèctrica del CEEC presentarà la iniciativa d’impuls per a la mobilitat elèctrica a Catalunya.

La jornada està estructurada en tres parts principals: una ponència al voltant de l’experiència europea en l’àmbit de l’electromobilitat, una taula rodona posterior sobre els reptes i oportunitats que ofereix aquest àmbit, i, per últim, la presentació per part del grup de treball del clúster. En la jornada destaca la presència entre d’altres del Secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Marc Sanglas,  i el Manager de Relacions Institucionals i e-Mobility de SEAT, Ramon Calderon.

Data: 25/04/2023

Lloc: Casa SEAT

Organitza: SEAT, Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC), Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i la Sociedad de Técnicos de Automoción.

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Debat

Veure tota l'agenda