Suma’t a la Missió d’Estudi a Suïssa que organitza el CEEC del 22 al 26 de maig!

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) organitza una nova Missió d’Estudi a un ecosistema rellevant pel que fa a la innovació i al seu model energètic. Aquest cop el país escollit és Suïssa, un referent pel que fa al desenvolupament d’un nou model energètic distribuït i descarbonitzat i un dels països referents a escala mundial en matèria d’innovació, segons els principals rànquings especialitzats.

Aquesta missió d’estudi, que tindrà lloc del 22 al 26 de maig, s’organitza amb el suport de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ambaixada de Suïssa per a Espanya i Andorra, el Consolat suís a Barcelona, i amb la col·laboració de l’Agència Catalana per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ).

La missió d’estudi s’emmarca en la col·laboració establerta entre el CEEC, l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ambaixada de Suïssa per a Espanya i Andorra i el seu Consolat a Barcelona, per tal de promoure la innovació i la interacció entre organitzacions i professionals del sector de l’energia d’ambdós països, que es va iniciar amb la celebració de la IV Trobada sobre Innovació que va tenir lloc el passat 16 de novembre de 2022 sota el títol “La transició energètica a Catalunya i Suïssa. Models, millors pràctiques i idees per a una cooperació”.

Data: 22/05/2023

Lloc: Suïssa

Organitza: Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC)

Més Informació

Categoría de l’esdeveniment: Conferència

Veure tota l'agenda