18 juny, 2024

Aquest estiu, aprofita el 30% de descompte en els cursos d’autoformació del COAMB! Inscriu-te fins al 24 de juliol i podràs completar el curs fins al 15 de setembre.

Els cursos disponibles són:

1. Curs d’Introducció als Esdeveniments Sostenibles i Gestió de la Sostenibilitat d’Esdeveniments segons ISO 20121 (4a edició, format autoestudi)

Us proposem una formació online equivalent a 25 hores presencials. Aprendràs a ambientalitzar esdeveniments, consolidar coneixements amb exercicis pràctics i aprofundir en els requisits de la norma ISO 20121.

Més informació

2. Curs ONLINE Gestió Ambiental Empresa (5a edició, format autoestudi)

Dirigit a professionals que desitgin conèixer els requisits legals i eines de millora ambiental en empreses. Curs online equivalent a 24 hores presencials amb continguts sobre impactes ambientals, requisits legals, i instruments de gestió ambiental.

Més informació

3. Curs de Contaminació Acústica i Lumínica a Catalunya. Fonaments i Marc Normatiu

Formació introductòria de 9 hores sobre la contaminació acústica i lumínica, els seus impactes i el marc legal català. Ofereix la possibilitat de seguir les classes per videoconferència o en format autoestudi.

Més informació

No deixis passar aquesta oportunitat per formar-te i millorar les teves competències en sostenibilitat i gestió ambiental!