14 juny, 2024

La mobilitat és un aspecte fonamental de la vida quotidiana, però el model actual, dominat pel vehicle privat, genera molts problemes com contaminació, alt consum d’energia i sinistralitat viària. És urgent promoure una mobilitat sostenible per millorar la qualitat de vida i combatre el canvi climàtic.

Per això, el COAMB, en col·laboració amb la Escuela de Movilidad Sostenible, ofereix el curs en línia de 50 hores “El nou paradigma de la mobilitat sostenible: estratègies, planificació i gestió”. Aquest curs proporciona una visió completa del nou paradigma de mobilitat sostenible i ofereix eines per planificar-la amb criteris de sostenibilitat i seguretat.

Objectius del curs:

 • Identificar impactes i reptes de la mobilitat.

 • Conèixer els elements bàsics de planificació.

 • Incorporar opcions sostenibles en la mobilitat.

 • Comprendre la importància de la comunicació en la mobilitat sostenible.

Mòduls del curs:

 1. Introducció
 2. Gestió de la mobilitat
 3. Seguretat viària i mobilitat sostenible
 4. Estratègies per una mobilitat sostenible
 5. Mobilitat activa i alternativa
 6. Casos pràctics i bones pràctiques
 7. Importància de la comunicació en la mobilitat sostenible
 8. Conclusions i debat

El curs es realitzarà en format online, amb sessions per videoconferència i amb disponibiltat als continguts fins al 2 de març de 2025. Gràcies al finançament del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT), aquest curs és gratuït per als alumnes. El cost de la formació és de 450€ i, tot i ser gratuïta per les persones que el cursen, té un cost en hores del personal del COAMB i del professorat. Per això, demanem signar un compromís de realització del 80% del curs abans de començar. El pots llegir aquí. 

Per a més informació i inscripcions, visiteu la nostra pàgina web.

Inscriu-te ara (en el torn de matí o en torn de tarda) i contribueix a una mobilitat més sostenible!