18 desembre, 2019

Com cada any, arriba l’esdeveniment més important que organitza el Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya: la 18a Assemblea Anual del COAMB. Aquest any se celebrarà el proper dissabte 25 de gener al matí a l’Ateneu Barcelonès. 

L’Assemblea és el màxim òrgan de govern del COAMB i és essencial per al funcionament del nostre Col·legi. Durant la mateixa, es presentaran la memòria econòmica i d’activitats, el pressupost o la modificació dels Estatuts del Col·legi. També és el moment per fer balanç, rendir comptes i que els membres del COAMB pugueu fer propostes de millora.

Enguany, a més, hi haurà renovació de la Junta de Govern, per la qual cosa durant l’assemblea es realitzaran les corresponents eleccions. Informar-vos que la presentació de candidatures es podrà realitzar fins al 10 de gener. Podeu trobar tota la informació sobre el procediment electoral del COAMB aquí i també adreçant-vos als nostres serveis tècnics, que us informaran del procés i de tot el necessari per formalitzar una candidatura.

Si voleu assistir a l’Assemblea, us podeu inscriure en el següent formulari. Us hi esperem!