16 gener, 2024

El 2024 ens ha portat molts canvis!

La Junta del COAMB va estat treballant la nova imatge del Col·legi durant l’any passat i, amb l’entrada del 2024, presentem els resultats.

La nova identitat del COAMB s’inspira en la seqüència de Fibonacci i la seva imbricació a la natura, tenint com a resultat una marca fluida i gens estàtica que es representa mitjançant la varietat de colors de la nova paleta i que es veurà aplicada tant al logotip, el monograma com a tota la comunicació.

 

Aquesta paleta té tres colors primaris, deu secundaris i nou complementaris, el que aportarà dinamisme, diversitat i frescor a tots els materials comunicatius que es generin des del COAMB.

El logotip, que també ha canviat de tipografia, es podrà aplicar en qualsevol dels colors de la paleta, essent el principal canvi de color, el de la lletra A del COAMB.

Evolucionat de l’anterior, el nou monograma simbolitza la lletra A sota la que estem representants tots els ambientòlegs i les ambientòlogues i que ens uneix com a col·lectiu i com a membres del COAMB.

 

Però aquí no acaba tot! El 2024 també ens ha portat dues persones noves a l’equip. La Gisela Ibàñez, la nova responsable de Comunicació, que tot i que es va incorporar durant el mes d’octubre encara no us ho havíem comunicat, i la Laura, que serà qui atendrà a tots els membres del COAMB, exercint les tasques de responsable d’Administració. En properes comunicacions les presentarem. Si voleu saber més d’elles, podeu anar a mirar els seus perfils professionals a la secció d’Estructura del nostre web, dins l’equip de Serveis Tècnics.