10 desembre, 2019

La iniciativa del diari The Guardian de revisar el llenguatge vinculat al canvi climàtic, el decàleg sobre com comunicar de manera apropiada, la iniciativa de protocol de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació… són iniciatives per arribar de manera més directa i encertada a la població en general? O són debats centrats en matisos tècnics o propis de la comunicació especialitzada?

El proper dijous 6 de febrer, de 17 a 19 hores, us proposem una nova píndola de medi ambient. Durant aquesta sessió volem crear un espai de reflexió compartida partint d’aquestes iniciatives, i treballarem per confeccionar, entre tots els participants, una síntesi de recomanacions i errors a considerar en la comunicació actual del canvi climàtic.

En un context de crisi climàtica, volem facilitar recursos i referències útils per a professionals vinculats a la lluita climàtica, ja sigui des de la gestió ambiental pública o privada o bé des de l’àmbit de la comunicació i la sensibilització i/o educació ambiental.

Consulta el programa de la sessió en aquest enllaç. I recorda reservar la teva plaça aquí.