9 juliol, 2024

Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), com a membre del patronat de la Fundació d’Antigues Caixes Catalanes, ens complau a anunciar la Biennal d’Arts Visuals Ricard Camí. Aquesta biennal, que és una continuació del Premi de Pintura Ricard Camí celebrat fins al 2019, ha evolucionat per incloure un ampli ventall de disciplines artístiques com pintura, escultura, fotografia, vídeoart, dibuix/gravat, instal·lació i so, o una combinació d’aquestes.

La Biennal d’Arts Visuals Ricard Camí està dotada amb un primer premi de 3.000 euros per al millor projecte inèdit, amb 2.000 euros addicionals destinats a la producció del projecte guanyador, que serà exposat a l’Espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Coromina. A més, fins a tres finalistes rebran un reconeixement de 300 euros cadascun com a suport als projectes presentats.

La participació és oberta a artistes professionals catalans o residents a Catalunya, que puguin demostrar la seva trajectòria mitjançant exposicions, treballs de recerca o títols acadèmics. Els projectes presentats han de tractar temàtiques relacionades amb la sostenibilitat, l’afectació del canvi climàtic, la producció i consum responsable, o l’energia assequible i no contaminant.

Des del COAMB, creiem fermament en la integració de la sostenibilitat en totes les àrees de la societat, incloent-hi les arts visuals. Aquesta biennal representa una oportunitat única per destacar com l’art pot contribuir a la conscienciació ambiental i a promoure un futur més sostenible.

Per a més detalls sobre la biennal i el procés d’inscripció, podeu consultar el web de la Fundació d’Antigues Caixes Catalanes.