7 juny, 2023

El dissabte 27 de maig vàrem celebrar la 23a Assemblea Anual del COAMB i ho vàrem fer de forma especial i presencial, incloent-hi la visita guiada al Celler La Vinyetaa l’Alt Empordà, un indret ideal i liderat per en Josep Serra, ambientòleg col·legiat!

Durant la visita guiada, vàrem recorrer les vinyes i el celler, però també vàrem descobrir les oliveres centenàries, les ovelles, les abelles, gallines i tota l’economia circular que connecta tots els projectes de La Vinyeta.

Un cop finalitzada la visita, els membres del COAMB vàrem aprofitar una porxada, on vàrem celebrar l’Assemblea entre pins, mentre que familiars i acompanyants van quedar-se en un altre racó de la pineda fent un aperitiu i jocs infantils, tot aprofitant les oliveres i el paisatge immillorable per desconnectar.

Membres assistents a la 23a Assemblea Ordinaria del COAMB

Membres assistents a la 23a Assemblea Anual del COAMB

Un cop acabada l’Assemblea, de la qual podeu veure l’Acta provisional al Portal de Transparència del COAMB, vàrem dinar dins del propi celler La Vinyeta amb productes locals i vins del propi celler. A més, abans de marxar, vàrem aprofitar la botiga del celler per comprar vins, mel, formatges i embotits (dels pares de’n Josep), tot produit de la forma més sostenible.