4 març, 2024

El COAMB celebrarà el seu 20è aniversari el dia 27 d’abril a Vila-seca (Tarragona) i serà un esdeveniment obert a acompanyants, familiars i infants de totes les persones membres.

L’agenda d’activitats satèl·lit a la celebració, arrencarà a les 11h amb un taller sobre Economia Circular i acabarà a les 18h amb la projecció d’un documental.

Al formulari d’inscripció de la celebració, trobaràs també la manera d’inscriure’t a la resta d’activitats. També pots descarregar-te el programa aquí.

AGENDA D’ACTIVITATS SATÈL·LIT

11h – 13h. Activitat infantil: Repte Circular (al Castell)

Circuit de joc per a descobrir l’economia circular i com aplicar-la a la vida quotidiana. El circuit està guiat per un cargol que explica als infants les regles del joc i els missatges clau de la circularitat. Destinat a infants de 6 a 12 anys acompanyats pels seus familiars.

 

12h -13h. Activitat infantil: La Revolta Climàtica (al Castell)

Els personatges dels contes reclamen un món més net i sostenible, què creus que passarà? Una sessió de contes sobre canvi climàtic i preservació del medi ambient. Per a nens i nenes de 4 a 10 anys.

 

17h. Visita guiada al Castell de Vila-seca (al Castell)

Símbol de la vila, el castell està documentat des del segle XII i ha estat (i està) íntimament lligat a la història el municipi. Amb aquesta visita, farem un recorregut per la història de l’edifici, però també de Vila-seca; mentre descobrim algunes de les obres d’art contemporani que s’exposen al seu interior.

 

18h. Projecció de Demain (al Celler)

Després de la publicació d’un estudi que anunciava la possible fi de la humanitat, un equip de cineastes viatgen per investigar la manera d’evitar aquesta catàstrofe. Pel camí es troben amb pioners que reinventen l’agricultura, l’energia, l’economia, la democràcia i l’educació, albirant la possibilitat que sorgeixi un nou món.