Actualitat

La Universitat de Vic ofereix als col·legiats del COAMB un 5% de descompte del total de crèdits matriculats pel Màster universitari en Alimentació i Sostenibilitat. Representa una molt bona oportunitat per tots aquells ambientòlegs col·legiats que vulguin estudiar sobre l’impacte d’una alimentació saludable en el Medi Ambient. Aquest màster de la UVic-UCC vol dotar als […]

El proper 26 d’abril us convidem a una nova sessió de Green Drink, la trobada anual que fem els ambientòlegs per debatre sobre un tema que ens preocupa… mentre prenem un refresc. Un acte informal i divertit a mitja tarda, en un ambient distès on sempre surten reflexions molt interessants. Enguany, tenint en compte el […]

L’Economia Circular ja ressona amb força en molts àmbits empresarials. Segons el “Baròmetre d’economia circular de l’empresa catalana”, el 60% de les empreses enquestades dels sectors industrial, de la construcció i terciari ubicades a Catalunya consideren que la transició cap a aquest nou sistema econòmic és urgent. Però encara s’han de seguir explicant els beneficis […]

Un altre mes ens hem reunit per valorar la feina feta durant el mes de març i veure els reptes que hem d’encarar durant l’abril. Us ho expliquem! El més rellevant és que aquest primer cap de setmana d’abril fem una tancada tota la junta per treballar en el nou pla de comunicació del COAMB. […]

El dimarts 21 de març ha tingut lloc al Col·legi d’Economistes de Catalunya la presentació d’un informe que posa en valor el creixement dels professionals en el mercat laboral català. L’estudi de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, “Els i les professionals i la seva contribució a l’economia catalana 2018-2021” ha aportat algunes dades […]

Benvolgudes i benvolguts, Espero que no tingueu plans el pròxim 27 de maig, perquè al COAMB estem tramant una Assemblea anual particularment especial. Aquest any ens trobarem  al Celler la Vinyeta, un projecte que ens fa especial il·lusió perquè integra valors alineats amb el COAMB com són l’arquitectura sostenible del celler, l’agricultura ecològica amb què […]