Acte de presentació Observatori Ambiental de Catalunya

27 març, 2018

Acte de presentació Observatori Ambiental de Catalunya

El dijous 19 d’abril, a les 18:30 h, esteu convidats a assistir a l’acte de presentació de  l’Observatori Ambiental de Catalunya, un projecte que neix amb l’objectiu de donar visibilitat al coneixement que es genera en el sector ambiental.

L’Observatori vol ser un recull dels estudis i informes que es publiquen sobre el medi ambient a Catalunya, accessible de manera gratuïta a tota la ciutadania. A més, també funcionarà com a repositori d’empreses i entitats ambientals, així com de professionals del sector. Actualment, l’Observatori Ambiental ja es pot consultar, tot i que encara estem treballant pel seu creixement. L’Observatori està impulsat pel COAMB i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Territori i Sostenibilitat i el CADS.

L’acte de presentació s’iniciarà amb la taula de debat “Present i futur de la recerca en medi ambient a Catalunya”, que comptarà amb la presència de diferents  personalitats i professionals del món de la recerca, i a continuació es farà la presentació de l’Observatori Ambiental.

L’acte tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès (C/Canuda, 6, Barcelona), i en finalitzar el mateix s’oferirà un refrigeri.

Veure fulletó

Confirma assistència

 

Data d’inici: Dijous, 19 abril 2018
Horari: De 18:30 a 20 h.
Lloc: Ateneu Barcelonès (C/Canuda, 6, Barcelona). Sala Verdaguer.

Detalls:

Codi: A1806
Places disponibles: 55
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos