CURS Gestió descentralitzada de bioresidus mitjançant compostatge comunitari

9 maig, 2018

CURS Gestió descentralitzada de bioresidus mitjançant compostatge comunitari

La correcta gestió i reciclatge dels bioresidus és la peça clau sense la qual serà impossible el compliment dels actuals objectius de recollida selectiva i reciclatge de les directives europees. Avui, per fer un pas endavant en la gestió dels residus orgànics com a recurs locals, és necessari abordar les possibilitats dels models descentralitzats de gestió dels bioresidus i capacitar les persones que els podran impulsar i fer funcionar.

Amb aquesta formació, organitzada des de Fertile Auro i el COAMB, amb la col·laboració de l’Agència de Residus i l’Ajuntament de Tiana:

• Oferirem als assistents una visió actual de l’estat de l’art en el maneig local i descentralitzat de bioresidus.
• Identificarem les principals fonts de bioresidus en els municipis i les potencials sinèrgies entre elles.
• Donarem a conèixer els diferents sistemes de compostatge domèstic, comunitari i / o en petites plantes locals, amb les seves fortaleses i debilitats.
• Oferirem als assistents la possibilitat de rebre una formació teòrica i pràctica real en la implantació, maneig, seguiment i gestió de bioresidus mitjançant sistemes de compostatge local.

Veure programa

Inscriu-te

Si necessiteu factura i/o fer el pagament per transferència bancària indiqueu-ho al camp de comentaris del formulari d’inscripció.

Les places es limiten a 2 persones per organització.

Si teniu qualsevol dubteu contacteu amb escola.formacio@coamb.cat.

Data d’inici: Divendres, 08 juny 2018
Horari: De 9:30 a 15 h.
Lloc: Agència de Residus de Catalunya (Carrer del Dr. Roux, 80, Barcelona) (sessions 1 i 2). Municipi de Tiana (sessió 3).
Data de finalització: Dimarts, 26 juny 2018

Detalls:

Codi: 1813
Places disponibles: 13
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos