CURS: Implicació ciutadana en el medi ambient: voluntariat ambiental amb les ONG ambientals

CURS: Implicació ciutadana en el medi ambient: voluntariat ambiental amb les ONG ambientals

El voluntariat és una eina clau de participació social en el medi ambient. Amb aquesta formació volem fer entendre el seu valor així com promoure en la ciutadania la possibilitat de participar en la defensa del medi ambient, a través del voluntariat i l’acció voluntària en el marc de les organitzacions sense afany de lucre (ong) d’àmbit ambiental.


En concloure aquest curs, coorganitzat des de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), els alumnes hauran obtingut una visió general de les possibilitats de participació en el medi ambient a través del voluntariat ambiental en les entitats ambientals a Catalunya i un coneixement actualitzat del sector.

Al llarg de les dues sessions de 3,5 hores cadascuna, es caracteritzarà el fenomen del voluntariat ambiental, presentant-ne la seva definició, marc legal i forma de organització i gestió en les entitats, i es presentaran experiències d’èxit de voluntariat ambiental que es realitzen a Catalunya.

Veure el programa complet

Inscriu-te

Pots seguir les sessions per videoconferència si no pots assistir presencialment: indica a quina modalitat del curs et vols inscriure  en fer la inscripció!

Data d’inici: dimarts, 18 setembre 2018
Horari: De 16 a 19:30 h.
Lloc: Seu del COAMB (C/Muntaner, 81, 6è 1a, Barcelona) + ONLINE
Data de finalització: dimarts, 25 setembre 2018

Detalls:

Codi: 1816
Places disponibles: 30
Inscriu-te

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos