Curs presencial: Tècniques per a la dinamització de processos participatius en medi ambient

Curs presencial: Tècniques per a la dinamització de processos participatius en medi ambient

Amb aquesta nova formació de l’Escola de Formació del COAMB, volem oferir-vos una aproximació pràctica a com enfocar processos participatius en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat, i com facilitar espais de participació i processos deliberatius relacionats amb temes ambientals.

La formació està enfocada a donar a conèixer eines i tècniques concretes així com a aprofundir en el rol de la persona facilitadora i/o moderadora d’un procés participatiu i com aquesta pot afrontar les diverses situacions en què es pot trobar.

La formació és presencial amb una durada de 12 hores, distribuïdes en 4 sessions.

Durant les sessions hi haurà exposició de continguts però principalment es treballarà de forma pràctica, fomentant el debat grupal i fent ús de les tècniques participatives exposades durant el propi curs. En aquest sentit, els alumnes seran protagonistes de la seva formació, i interactuaran entre ells per generar coneixements a partir del debat, permetent una experiència més vivencial i fent la formació més profitosa.

Al llarg del curs també es presentaran casos pràctics de processos participatius en temes ambientals (urbanisme, paisatge, espais naturals, residus…).

Veure programa

Inscriu-te

Data d’inici: dimarts, 07 maig 2019
Horari: De 17 a 20 h.
Lloc: Seu del COAMB. Muntaner, 81, 6è 1ª (Barcelona).
Data de finalització: dimarts, 28 maig 2019

Detalls:

Codi: 1910
Places disponibles: 18
Inscriu-te

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos