Deixalleries 3.0. i preparació per a la reutilització (Visita tècnica a l’entitat Formació i Treball)

8 octubre, 2019

Deixalleries 3.0. i preparació per a la reutilització (Visita tècnica a l’entitat Formació i Treball)

La reutilització i la preparació per a la reutilització són estratègies clau per la prevenció de residus en el marc dels objectius europeus de reducció de la generació de residus i del Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya 2013-2020 (PRECAT20).

En aquest context, les deixalleries són instal·lacions amb un important potencial per gestionar els objectes que hi arriben amb una perspectiva enfocada a la reutilització i preparació per la reutilització. També, arreu del territori proliferen les iniciatives relacionades amb la PxR impulsades per altres agents, com ara els del sector de l’economia solidària. 

En aquest marc, des de la Comissió de Residus i l’Escola de Formació del COAMB us proposem una formació pràctica sobre les possibilitats i l’estat de la qüestió de les estratègies relacionades amb la reutilització i la preparació per la reutilització de béns.

La formació es basarà en diverses visites tècniques a deixalleries, instal·lacions i organitzacions a les que ja s’estan desenvolupant iniciatives concretes. En la segona d’aquestes visites tècniques visitarem les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball.

Veure programa

Inscriu-te

Si teniu qualsevol dubte sobre l’activitat o la inscripció podeu escriure a escola.formacio@coamb.cat.

Data d’inici: Divendres, 31 gener 2020
Horari: De 9:30 a 13:30 h.
Lloc: Instal·lacions Formació i Treball. Carrer Ramon Llull, 430 (Sant Adrià de Besòs).

Detalls:

Codi: 2001
Places disponibles: 20
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos