Diàlegs Ambientals ’14: És sostenible la nostra alimentació?

16 abril, 2015

Diàlegs Ambientals ’14: És sostenible la nostra alimentació?

Les sisenes jornades d’anàlisi i debat sobre les ciències ambientals d’aquesta edició tractaran el tema de la producció, distribució i consum sostenible dels aliments.

Els Diàlegs Ambientals’14 són una iniciativa conjunta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), amb el suport de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT) i l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu fundacional d’aquestes jornades és posar sobre la taula els principals reptes ambientals i territorials del país, aportant nitidesa sobre els aspectes clau on cal enfocar la recerca, les polítiques i els esforços en matèria de sostenibilitat.

En aquesta ocasió, el focus recau en l’alimentació sostenible. Així, al llarg de cinc sessions s’abordaran els següents temes: vies per garantir un subministrament sostenible dels aliments, producció alimentària i polítiques de desenvolupament rural, compra responsable d’aliments o accions viables per combatre el malbaratament.

La jornada de clausura comptarà amb la intervenció de Henk Hobbelink, enginyer agrònom i coordinador a l’organització GRAIN, receptora del Right Livelihood Award (Premi Nobel alternatiu) de Medi Ambient l’any 2011, Esther Vivas, periodista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries, i Gustavo Duch, coordinador de la Revista Sobirania Alimentaria, Biodiversidad y Culturas.

Els Diàlegs Ambientals’14 se celebraran a l’Institut d’Estudis Catalans entre el 28 d’octubre i el 25 de novembre, en el marc de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus.

L’assistència a les jornades és gratuïta, per cal inscriure’s prèviament mitjançant el següent formulari.

Consulta el programa

Data d’inici: Dimarts, 28 octubre 2014
Horari: De 18:30 a 20:30 hores.
Lloc: Institut d'Estudis Catalans (Sala Nicolau d'Olwer (sessions 1 a 4) i Sala Pere i Joan Coromines (Clausura)). Carrer del Carme, 47, Barcelona.
Data de finalització: Dimarts, 25 novembre 2014

Detalls:

Codi: 1422
Places disponibles: 30
Curs Complet
Si estàs interessat en aquesta formació, deixa’ns les teves dades per avisar-te de futures edicions: Enviar mail
Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos