Educació Ambiental (3a edició)

16 abril, 2015

Educació Ambiental (3a edició)

Curs de 36 hores que capacitarà els assistents per a la comprensió de conceptes pedagògics i didàctics dirigits a l’Educació Ambiental, i els dotarà d’eines per la seva aplicació pràctica.
El curs farà un recorregut per les diferents corrents de l’Educació Ambiental i exposarà de manera detallada els diversos programes catalans i els recursos didàctics d’Educació per a la Sostenibilitat existents.

En aquesta nova edició del curs, en finalitzar les sessions a l’aula els alumnes podran assistir com a observadors en una activitat d’educació ambiental real que sigui del seu interès.

El curs s’adreça a professionals del medi ambient o l’educació, estudiants, i persones interessades en l’educació per la sostenibilitat.

Els continguts del curs compten amb el suport del Departament de Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals de la Facultat de Ciències de l’Educació de la  Universitat Autònoma de Barcelona i de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA). A més, aquesta edició del curs compta amb la col·laboració de la SCEA (cessió d’espais) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (observació d’activitats).

Més informació

Inscriviu-vos en aquest enllaç.

Data d’inici: Dilluns, 19 gener 2015
Horari: De 10 a 13 hores.
Lloc: Aula Ambiental Bosc Turull. Passeig Turull 2 - 4, 08023, Barcelona.
Data de finalització: Divendres, 13 febrer 2015

Detalls:

Codi: 1501
Places disponibles: 10
Curs Complet
Si estàs interessat en aquesta formació, deixa’ns les teves dades per avisar-te de futures edicions: Enviar mail
Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos