Introducció als esdeveniments sostenibles i gestió de la sostenibilitat d’esdeveniments segons ISO 20121 (4a edició, format autoestudi)

4 març, 2020

Introducció als esdeveniments sostenibles i gestió de la sostenibilitat d’esdeveniments segons ISO 20121 (4a edició, format autoestudi)

Us proposem una formació que us serà d’utilitat si necessiteu coneixements i eines per ambientalitzar esdeveniments propis o bé si us dediqueu a la organització d’esdeveniments i voleu incloure la vessant ambiental.


El curs s’imparteix en format online i equivaldria a una formació presencial de 25 hores lectives. Al llarg de la formació, que inclou exercicis pràctics per consolidar coneixements, podreu introduir-vos en el món de la sostenibilitat en els esdeveniments i veure diversos exemples, així com aprofundir en els requisits per considerar un esdeveniment sostenible, en aquest cas seguint l’estàndard que marca la norma internacional ISO 20121.

El curs està disponible a la plataforma de formació online del COAMB. Un cop realitzada la inscripció, et facilitarem l’accés a l’espai del curs en 1 – 2 dies laborables.

Veure programa

Inscriu-te

Tenen preu reduït en la formació els membres del COAMB, però també els treballadors de l’administració pública. En el formulari d’inscripció, aquestes persones han d’indicar la opció “Membre del COAMB”.

Per qualsevol dubte, consultes sobre la forma de pagament o altres, podeu adreçar-vos a escola.formacio@coamb.cat.

Data d’inici: Dilluns, 08 febrer 2021
Horari: Lliure.
Lloc: Online.

Detalls:

Codi: 2305
Places disponibles: 30
Inscriu-t'hi


Veure tots el cursos