Optimització de serveis de recollida de residus. Sistemes d’identificació de l’usuari i pagament per generació

19 setembre, 2017

Optimització de serveis de recollida de residus. Sistemes d’identificació de l’usuari i pagament per generació

Els resultats dels sistemes tradicionals de recollida de residus han arribat a un llindar pel que fa la participació ciutadana i els nivells de recollida selectiva. Els reptes que plantegen els nous objectius europeus i catalans, doncs, requereixen de l’aplicació de nous instruments per tal de superar aquests llindars.

Els sistemes de recollida porta a porta, que ja han demostrat reduir l’anonimat del usuaris i potenciar la seva col·laboració, són una de les opcions, però també comencen a aparèixer nous sistemes que permeten fer un seguiment dels usuaris i de les seves pràctiques de gestió, tant en models porta a porta com en sistemes en contenidors. Aquests sistemes, a més, permeten anar un pas més enllà i adaptar el cost de la tarifa de residus de cada usuari en funció de la seva contribució en quantitat de residus generada i en la seva participació en la recollida selectiva (Pagament per Generació).

curs-recollida

Amb aquest curs et podràs formar en aquests instruments i escoltar de primera mà tot un seguit d’experiències d’aplicació d’aquests instruments d’optimització.

Veure el programa

 

Pots pagar la inscripció al curs amb targeta o amb un compte de Paypal. Si necessites fer el pagament amb alguna altra modalitat si et plau completa el formulari d’inscripció i solicita fer el pagament per transferència al correu escola.formacio@coamb.cat.

 

IMPORTANT: Tipologies de preus:

· Membre del COAMB o soci de l’Associació Porta a Porta: 60 euros (tria la opció “Membre del COAMB a l’atur” al formulari)

· Ens local: 100 euros (tria la opció “Membre del COAMB” al formulari).

· Altra: 150 euros.

 

INSCRIU-TE

 

NOTA: Si encara no has fet el curs “Implementació i gestió de Sistemes de Recollida de Residus Porta a Porta”, et recomanem que realitzis aquesta sessió complementària. Et pots inscriure aquí.

 

Si necessites factura, sol·licita-ho a coamb@coamb.cat indicant a l’assumpte “Factura” i el nom del curs.

Data d’inici: Divendres, 03 novembre 2017
Horari: De 9:15 a 14:30 h.
Lloc: Diputació de Barcelona. Recinte de l’Escola Industrial (C/ Comte Urgell, 187). Sala d'actes (Edifici el Vagó) i Sala S7 (Edifici 25).
Data de finalització: Divendres, 24 novembre 2017

Detalls:

Codi: 1722b
Places disponibles: 60
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos