Píndola ONLINE Com presentar-se a projectes europeus

13 febrer, 2020

Píndola ONLINE Com presentar-se a projectes europeus

Amb el format de “Píndoles de competències professionals” des del COAMB pretenem oferir-vos continguts molts pràctics que aportin solucions a qüestions que heu d’afrontar en el vostre dia a dia professional. En aquest cas, aquesta sessió us aportarà el marc bàsic de funcionament dels projectes europeus, així com recursos i estratègies per a que us sentiu més segurs i tingueu més probabilitats d’èxit a l’hora de presentar-vos a les convocatòries.

Veure programa

Inscriu-te

Aquesta píndola serà d’utilitat per  professionals del medi ambient (tant en l’àmbit públic com privat), que treballin en la gestió de projectes d’alguna organització i vulguin aprofundir en el coneixement i aplicació pràctica dels instruments de finançament internacionals.

 

Amb el format d’aula virtual, podràs assistir en directe a la presentació de la ponent en format videoconferència i resoldre dubtes en temps real. Si no pots connectar-te en directe, o si vols repassar els continguts, posteriorment pots visualitzar el vídeo de la sessió al teu ritme.

Data d’inici: Dijous, 19 març 2020
Horari: De 17:30 a 19 h i en diferit.
Lloc: ONLINE.

Detalls:

Codi: 2009
Places disponibles: 25
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos