Píndola Oportunitats en Programes Europeus d’RDI i Medi Ambient

Píndola Oportunitats en Programes Europeus d’RDI i Medi Ambient

Amb el format de “Píndoles de competències professionals” des del COAMB pretenem oferir-vos continguts molts pràctics que aportin solucions a qüestions que heu d’afrontar en el vostre dia a dia professional. En aquest cas, aquesta sessió us aportarà el marc bàsic sobre oportunitats en Programes Europeus de Recerca, Desenvolupament i Innovació (RDI) relacionats amb medi ambient (Horizon Europe, LIFE i altres), així com recursos i estratègies per a presentar-s’hi.

Veure programa

Inscriu-te

Aquesta píndola serà d’utilitat per  professionals del medi ambient (tant en l’àmbit públic com privat), que treballin en la gestió de projectes d’alguna organització i vulguin aprofundir en el coneixement i aplicació pràctica d’aquests instruments de finançament.

Podràs assistir-hi de forma presencial o optar per realitzar la píndola formativa en format online amb la nostra aula virtual. Amb el format d’aula virtual, podràs assistir en directe a la presentació de la ponent en format videoconferència i resoldre dubtes en temps real. Si no pots connectar-te en directe, o si vols repassar els continguts, posteriorment pots visualitzar el vídeo de la sessió al teu ritme.

Data d’inici: Dilluns, 20 juny 2022
Horari: De 16:00 a 17:30 h.
Lloc: Carrer de Casp, 130, 08013 Barcelona o ONLINE.
Data de finalització: Dilluns, 20 juny 2022

Detalls:

Codi: 2210
Places disponibles: 50
Inscriu-te

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos