QGIS avançat per professionals del medi ambient

23 abril, 2024

QGIS avançat per professionals del medi ambient

El COAMB us ofereix un curs de 20 hores lectives, dirigit a professionals que treballen en el sector del medi ambient, i que ja tenen uns coneixements o experiència en l’ús del programa QGIS.

A través d’exercicis pràctics que es faran durant les sessions en directe, es realitzaran diversos tipus d’anàlisis espacials, com són la geolocalització d’elements, l’anàlisi multicriteri, les conques visuals i l’anàlisi de rutes. També es mostraran eines per a la visualització de les dades, com la configuració de les propietats de les capes (simbologia, taula d’atributs i arxius adjunts) i la realització de sèries cartogràfiques i fitxes de manera automàtica. Consulta tots els detalls al DOSSIER del curs.

Requisits tècnics: caldrà disposar d’un ordinador amb QGIS instal·lat. Qui no disposi del programari pot descarregar-lo del web de QGIS. Es recomana seguir el curs amb dues pantalles o dos dispositius per a poder veure la sessió i treballar amb el programa alhora.

Per a l’obtenció del certificat d’aprofitament del curs és necessàri assolir una assistència mínima del 80% de les hores lectives i superar un petit qüestionari a través del campus virtual.

Preus:

  • Membres del COAMB en atur o precol·legiats: 170 €
  • Membres del COAMB (col·legiats o adherits): 260 €
  • Entitats col·laboradores: 310 €
  • Altres: 390 €

Atenció: 50 € de descompte en la teva inscripció fins al dia 13 de maig.

Inscriu-t’hi ara!

Formació bonificable per a empreses a través de la FUNDAE.

Si ets membre del COAMB, et pots arribar a bonificar fins al 100%.

 

Data d’inici: Dijous, 23 maig 2024
Horari: de 16 a 20 h.
Lloc: Aula virtual
Data de finalització: Dijous, 20 juny 2024

Professors:

Cristina Lladó Serra

Consultora en Sistemes d’Informació Geogràfica amb gairebé 20 anys d’experiència en el sector. Llicenciada en geografia (UAB) i postgraduada en Gestió del Territori (UOC). Àmplia experiència en la creació i gestió de cartografia de diferents temàtiques i com a formadora en QGIS a diversos organismes públics i privats.


Detalls:

Codi: 2415
Places disponibles: 25
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos