QGIS bàsic i aplicacions en el sector ambiental

17 setembre, 2019

QGIS bàsic i aplicacions en el sector ambiental

QGIS és un programa professional de Sistemes d’Informació Geogràfica, de codi obert i gratuït i que actualment disposa d’un gran suport internacional.

Amb aquest curs:

· Aprendràs les funcions bàsiques de QGIS Desktop: conèixer els diferents formats d’informació geogràfica; treballar amb Sistemes de Referència de Coordenades i reprojectar; fer ús de les eines de navegació i tractament de la informació; crear simbologia, etiquetar i crear mapes temàtics; conèixer les eines de consulta i selecció; exportar la informació geogràfica a diferents formats; treballar amb les bases de dades i informació alfanumèrica; crear mapes i sortides gràfiques.

· Aprendràs algunes de les funcions avançades de QGIS Desktop: crear i editar dades geogràfiques; fer ús de les eines d’anàlisi espacial i geoprocesament; georreferenciar imatges; treballar amb dades ràster; configurar les preferències de l’aplicació.

· Faràs servir QGIS Desktop en exercicis i aplicacions del camp ambiental.

Veure programa

Inscriu-te

NOTA: per a la correcta realització del curs cada alumne hauria de poder portar el seu ordinador portàtil.

Pots pagar la inscripció al curs amb targeta directament després de completar el formulari d’inscripció. Si tens cap dubte o necessites una altra forma de pagament pots escriure’ns a escola.formacio@coamb.cat.

Data d’inici: Dilluns, 21 octubre 2019
Horari: De 16 a 19:30 h.
Lloc: Seu del COAMB (C/ Muntaner, 81, 6è 1a, Barcelona).
Data de finalització: Dijous, 31 octubre 2019

Detalls:

Codi: 1925
Places disponibles: 18
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos