Recollida de residus Porta a Porta

19 setembre, 2017

Recollida de residus Porta a Porta

Des de les primeres implantacions de la recollida selectiva Porta a Porta (PaP) a Catalunya fins a l’actualitat han quedat palesos els beneficis i els bons resultats d’aquest sistema, que el converteixen sens dubte en el sistema de recollida de residus més eficient i que permet una més gran recuperació de recursos.

Des de l’Escola de Formació del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Porta a Porta, l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat us proposem aquesta formació en format intensiu, d’un matí, que pretén donar resposta a la creixent demanda de coneixements i informació sobre els beneficis, el disseny, la implantació, la gestió i els costos per introduir un model de recollida de residus porta a porta.

porta a porta

El curs consta de 5 hores en una sessió de matí i presentarà el context normatiu, els elements a tenir a compte per al disseny i implantació d’un model de recollida porta a porta, així com diversos casos reals a diferents municipis o zones on es desenvolupa amb èxit un model porta a porta, de la mà dels responsables directes del sistema.

Veure el programa

 

Pots pagar la inscripció al curs amb targeta o amb un compte de Paypal. Si necessites fer el pagament amb alguna altra modalitat si et plau completa el formulari d’inscripció i solicita fer el pagament per transferència al correu escola.formacio@coamb.cat.

 

IMPORTANT: Tipologies de preus:

· Membre del COAMB o soci de l’Associació Porta a Porta: 20 euros (tria la opció “Membre del COAMB a l’atur” al formulari)

· Ens local: 30 euros (tria la opció “Membre del COAMB” al formulari).

· Altra: 50 euros.

 

INSCRIU-TE

 

Si necessites factura, sol·licita-ho a coamb@coamb.cat indicant a l’assumpte “Factura” i el nom del curs.

 

 

 

 

Data d’inici: Divendres, 27 octubre 2017
Horari: De 9:30 a 14:30 h.
Lloc: Diputació de Barcelona. Recinte de l’Escola Industrial (C/ Comte Urgell, 187). Sala d'actes (Edifici el Vagó).

Detalls:

Codi: 1722a
Places disponibles: 60
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos