Gestió de projectes: AGILITAT i SCRUM

11 juliol, 2023

Gestió de projectes: AGILITAT i SCRUM

Gestiones o dirigeixes projectes ambientals? Coordines equips de persones per a dur a terme aquests projectes? El COAMB t’ofereix una formació amb la qual maximitzaràs l’eficiència, fomentant l’adaptabilitat, la col·laboració i la transparència.

Aprendre sobre Agilitat i Scrum brinda en aquest camp eines pràctiques i estructures organitzatives que permeten ser més efectius a la feina. Proporciona un marc de treball clar que facilita la planificació, el seguiment i l’adaptació contínua dels projectes. A més, promou la col·laboració entre diferents disciplines i equips, la qual cosa enriqueix la qualitat de les solucions proposades.

El COAMB us proposa endinsar-vos en les possibilitats que us ofereix la metodologia àgil, mitjançant dues jornades de 4 hores cadascuna que es realitzaran a través de videoconferència de forma síncrona.

Per a més informació consulta AQUÍ!

Preus:

– Membres del COAMB en atur o precol·legiats: 70€

– Membres del COAMB (col·legiats o adherits): 100€

– Entitats col·laboradores: 140€

– Preu general: 210€

Nota: les formacions del COAMB són susceptibles de ser bonificades a través de la FUNDAE. Per a membres del Col·legi el cost d’aquesta formació pot ser 100% subvencionable! Consulta’ns a escola.formacio@coamb.cat per a més informació.

Inscriu-te!

Data d’inici: Dilluns, 20 novembre 2023
Horari: De 10:00 a 14:00
Lloc: ONLINE
Data de finalització: Dilluns, 27 novembre 2023

Detalls:

Codi: 2315
Places disponibles: 30
Inscriu-te

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos