Tècnic/a de residus: Introducció a la gestió de residus municipals i industrials (2a edició)

28 juliol, 2023

Tècnic/a de residus: Introducció a la gestió de residus municipals i industrials (2a edició)

El COAMB, amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), ofereix la segona edició d’aquest curs com a  resposta a la necessitat d’incorporació de nous professionals fomats en el sector dels residus i l’actualització dels coneixements d’aquells que ja hi treballen i intervenen en la presa de decisions.

El curs consta de 36 hores lectives en format online, i s’estructura en dos mòduls que es poden cursar de forma independent o conjunta. El primer mòdul pretén donar els conceptes, instruments i exemples d’experiències per a la correcta implantació i gestió de la recollida, i de forma complementària per a la prevenció i tractament dels residus municipals. El segon mòdul s’endinsa en el camp de la gestió dels residus industrials, concretament en les mesures i actuacions preventives, els requisits legals, la gestió de residus específics i la planificació i infraestructures de gestió.

Consulta el programa!

  • Mòdul 1. Gestió de residus municipals: dimarts i dijous del 19 setembre al 5 octubre de 10:00 a 13:00 i en diferit. (Si només t’interessa el módul 1 clica aquí!)
  • Mòdul 2. Gestió de residus industrials: dimarts i dijous del 14 al 30 novembre de 10:00 a 13:00 i en diferit. (Si només t’interessa el mòdul 2 clica aquí!)

Inscriu-te al curs complet!

Preus:

  • Membres del COAMB (col·legiats o adherits ) en atur o precol·legiats: 290 €
  • Membres del COAMB (col·legiats o adherits): 450 €
  • Entitats col·laboradores: 560€
  • Altres: 685 €

 

 

Data d’inici: Dimarts, 19 setembre 2023
Horari: De 10:00 a 13:00
Lloc: ONLINE
Data de finalització: Dijous, 30 novembre 2023

Detalls:

Codi: 2307
Places disponibles: 30
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos