VI Vermut Territorial: Permacultura i connexió ciutadana a Barcelona

16 abril, 2015

VI Vermut Territorial: Permacultura i connexió ciutadana a Barcelona

 

El proper 21 de juny la Comissió de Territori del COAMB organtiza el ‘VI Vermut Territorial’ per conèixer de prop el projecte connectHORT, a un dels espais del Pla de Buits de l’Ajuntament de Barcelona situat al barri del Poblenou.

El concurs Pla de Buits de Barcelona proposa la cessió de solars urbans buits per a la seva activació social. Una de les propostes guanyadores del concurs és connectHORT, impulsada per un grup de persones, entre les quals hi ha una ambientòloga. El Pla suposa la cessió temporal del solar als col·lectius ESPAIsatge, Re-Cooperar, Permacultura BCN y AAVV del Poblenou, que són els responsables d’organitzar i dinamitzar l’espai durant un any, ampliable a tres.

Durant la jornada, es farà una taula de debat per valorar el desenvolupament del projecte des dels seus inicis fins als usos futurs. Hi participaran Miquel Reñé (Àrea d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona), Francesc Magrinyà (solar “Germanetes” del Pla de Buits), membres de l’Associació de Veïns del Poblenou, usuaris i col·lectius adherits a la proposta de connectHORT.

Consulteu aquí tota la informació

Data d’inici: Dissabte, 21 juny 2014
Horari: De 11 a 13 hores.
Lloc: Solar que acull el projecte connectHORT (C/ Àlaba, 24 (cantonada amb C/ Doctor Trueta), Barcelona.

Detalls:

Codi: 1418
Places disponibles: 30
Curs Complet
Si estàs interessat en aquesta formació, deixa’ns les teves dades per avisar-te de futures edicions: Enviar mail
Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos