VIII “vermut territorial” de la Comissió de Territori del COAMB: Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou (abans BCN World)

8 març, 2017

VIII “vermut territorial” de la Comissió de Territori del COAMB: Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou (abans BCN World)

El projecte de desenvolupament urbanístic BCN World, i l’actual redefinició del projecte com a Centre Recreatiu i Turístic ha estat envoltat de polèmica i és protagonista habitual als mitjans de comunicació.

terrenys_bcn_world

Però, quins són els detalls del projecte? Quins impactes ambientals, econòmics i socials es relacionen amb aquesta inversió? Quines alternatives proposen els agents més crítics? A quines conclusions va arribar l’equip pluridisciplinar, format per professionals de 10 sectors diferents, que va realitzar l’avaluació ambiental del projecte? Vine a descobrir-ho en aquest nou vermut territorial que us proposa la Comissió de Territori del COAMB.

 

Veure tot el programa

IMPORTANT: en el camp de comentaris de la inscripció, indica si et plau com et desplaçaràs fins a l’activitat, si amb vehicle propi, o bé si necessitaries afegir-te al vehicle d’algú altre.

Data d’inici: Dissabte, 01 abril 2017
Horari: De 10:30 a 13 h
Lloc: Terrenys del CRT de Vilaseca i Salou.

Detalls:

Codi: A1701
Places disponibles: 20
Inscriu-t'hi

Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos