Visita tècnica a l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà

16 abril, 2015

Visita tècnica a l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà

El Grup de Treball de Medi Natural del COAMB ha organitzat aquesta activitat, que inclourà una explicació del projecte per part de l’equip gestor i la visita a diferents punts d’interès de la finca de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Situat entre la serra del Cadí i el riu Segre, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà és la finca privada més gran de Catalunya. Amb més de 5.000 ha, entre 500 i 2.380 m d’altitud i un relleu accidentat, ofereix una gran diversitat paisatgística.

Durant la visita es mostraran diferents iniciatives que s’hi porten a terme, com projectes de pastura i gestió de ramats, de plantacions per a fixació de carboni i venda de crèdits d’emissió, de millora forestal i aprofitament de biomassa o sobre la funció ecològica dels voltors (es visitarà un canyet de necròfags).

La visita és gratuïta i tindrà com a guia Xavier Escuté, Cap de Gestió del Territori de la Fundació. Els desplaçaments entre els diferents punts es realitzaran en vehicle i hi haurà petits desplaçaments a peu. L’horari previst de la jornada és de 10 a 17 hores.

Data d’inici: Diumenge, 15 juny 2014
Horari: De 10 a 17 hores.
Lloc: Punt de trobada: La Rectoria, Centre de visitants - Agrobotiga. Plaça del Ball Pla, Alinyà.

Detalls:

Codi: 1414
Places disponibles: 15
Curs Complet
Si estàs interessat en aquesta formació, deixa’ns les teves dades per avisar-te de futures edicions: Enviar mail
Fitxer Adjunt
Veure tots el cursos